Over Yoga Life School

 
shutterstock_616026122.jpg

Yoga Life School vertaalt de oude wijsheid van yoga naar de huidige manier van leven. We verenigen jongeren en ondernemers die vanuit individuele kracht en groei de wereld veranderen.

 

Via verschillende programma's en communities verspreid over Europa, nemen we mensen mee op een reis naar persoonlijk en professioneel leiderschap.

Bij YLS geloven we dat yoga de essentie is van persoonlijke ontwikkeling. Yoga betekent verenigen of verbinden, realiseren en afstemmen op je intrinsieke zijn. Yoga gaat veel verder dan de fysieke praktijk van het lichaam. Gebaseerd op de vier intelligenties, brengt yoga je levensstijlprincipes over alle aspecten van het leven: emotionele intelligentie betekent organisatie, spirituele intelligentie of verbinding, mentale intelligentie of kennis, fysieke intelligentie betekent actie. Door gedisciplineerde oefeningen ben je in staat om het volledige potentieel van je lichaam te ontketenen. Vanuit deze basis leer je dan de beheersing van je geest te ontwikkelen. Het vinden van harmonie tussen lichaam en geest is het pad naar persoonlijke groei.

shutterstock_335742965.jpg
 

Yoga Life School

+32 3 291 98 45

info@yogalifeschool.com

©2019 by Yoga Life School

Yoga Life School is een onderdeel van Maxximus Life Projects BVBA

Privacy Charter

  • Instagram
  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon