Marjolein Deceuninck

Mijn persoonlijke missie is mezelf helemaal te laten zien zoals ik ben. Mijn grootvader heeft tijdens WOII een Duits werkkamp overleefd. Dat heeft hij kunnen doen door zichzelf onzichtbaar te maken. Mijn missie als coach is datgene wat verborgen is terug naar de oppervlakte te brengen en zichtbaar te maken.

Na mijn middelbare school heb ik met veel enthousiasme een diploma kunstgeschiedenis en archeologie behaald en daarmee een bloeiend studiebureau opgericht. In 2011 kwam persoonlijke ontwikkeling op mijn pad en daarmee mijn volgende passie. Niet alleen ging ik mezelf ont-wikkelen, ik ontdekte ook mijn talent om mensen te coachen. 

Mijn persoonlijke ontwikkeling startte met het volgen van alle trainingen in de School voor Relaties (96 uur) om vervolgens in de verschillende modules te assisteren (300 uur).

Ik volgde een jaaropleiding NLP practitioner (144 uur) waarbij mijn cognitieve vaardigheden zijn aangescherpt. De verbinding tussen hoofd en lichaam kwam daarna tot stand via emotioneel lichaamswerk. Daarin volgde ik de jaartrainingen Sexual Grounding Therapy deel I (160 uur) en Advanced Training Sexuality in Connection (160 uur). Om deze toe te passen in mijn coaching praktijk nam ik vervolgens deel aan de Therapists Training Heart & Sexuality, module 1 & 2 (84 uur).

Via regelmatige intervisie en supervisie blijf ik mezelf bijscholen en verder ontwikkelen. 

 

Als je het gevoel hebt dat je vastloopt, ongeacht op welk domein (relatie, werk, familie,…), kan ik je een heldere kijk bieden en praktische handvaten meegeven. Verder ben ik gepassioneerd door relaties en de verhouding tussen mannen en vrouwen. Je kan bij mij terecht voor individuele sessies en duosessies (zowel met een partner als bv. met een familielid). Workshops rond een bepaald thema of een intensief begeleidingstraject op maat behoren ook tot de mogelijkheden.

 

Wie ik ben als coach, is waar ik voor sta in het leven. Ik sta met beide voeten stevig op de grond en laat mij leiden door mijn intuïtie. Mijn coachingstijl is confronterend met mededogen. 

Een belangrijk basisprincipe in zowel mijn leven als mijn coaching is verantwoordelijkheid nemen. Dit betekent bewuste keuzes maken en alle consequenties  die daaruit voortvloeien accepteren. Die verantwoordelijkheid geef ik graag mee tijdens mijn coaching zodat je zelfstandig wordt en jezelf leert coachen.

Ik kijk naar wat er voorbij de façade ligt, wie je in de kern bent en wat je oorspronkelijke behoeftes zijn. Wat ik zie, geef ik terug zodat je jezelf kan zien in authentieke kracht.

Integriteit en veiligheid zijn voor mij een prioriteit tijdens het coachen. Ik schep een veilige omgeving waarin dat wat doorgaans bijzonder kwetsbaar is, kan gedeeld worden.

Yoga Life School

+32 3 291 98 45

info@yogalifeschool.com

©2019 by Yoga Life School

Yoga Life School is een onderdeel van Maxximus Life Projects BVBA

Privacy Charter

  • Instagram
  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon